Видео презентација со некои примери за решавање лимеси. Научете да ги решавате задачите за лимеси преку ова видео: Повеќе за лимеси на нашата [...]
Драги ученици и студенти, Доколку имате потешкотии при совладување на математиката за писмена или испит, или сакате да си ја поправите оцената, на нашиот [...]