Видео лекција – Плоштина на многуаголник (Квадрат, правоаголник, ромбоид и ромб)

Зачленете се на каналот МКД-Едукација, следуваат видео лекции од областа на математиката

(Притиснете Subscribe)

https://www.youtube.com/watch?v=s_hFJHnp2P8
Плоштина на многуаголник (Квадрат, правоаголник, ромбоид и ромб).


Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *