Професори

info@e-matematika.mk

Проф.Име ПрезимеГрадЧасови предавање
 width=50Игор БогданоскиСкопје,
Кисела Вода
Математика, Физика, Машински предмети
основно, средно, високо образование
Елица СтојкоскаСкопјеМатематика за економисти,
Математика за Основно и Средно образование
Ангела БогдановскаСкопје,
Ѓ.Петров
Мат. за Основно и Средно образование, Физика, Електротехника и Информатика
Трајче ДимитровскиСкопје,
М.А. Ченто
Математика за основно, средно и високо образование, економисти
Владимир КостовскиСкопјеМатематика за Основно, Средно образование,  Студенти (Одредени теми)
Наташа РистескаСкопје,
Кисела Вода
Основно образование, 1-9 одд.
Бојана МушкарскаСкопје,
Автокоманда
Математика и Информатика за Основно и Средно образование
Мартина МатоскаСкопје,
Аеродром
Математика за Основно и Средно образование
Александар ПецевСкопје,
Ѓ. Петров
Математика и Хемија за основно и средно образование
Уфук НебиСкопје,
Чаир
Мат. за основно, средно и студенти. Статика, Проектен менаџмент во градежн.
Маја АвтовскаСкопје,
Бутел,Сопиште
Математика за Основно и Средно образование
Љиљана МилескаСкопјеМатематика и Физика за Основно образование
Мерита ТаириСкопје Север, Бутел
Математика за Основно, Средно образование и  Студенти
Елена АризановаГевгелијаМатематика за Основно, Средно образование и Технички факултети
Игор БогданоскиПрилепМатематика за Основно, Средно и Високо образование
Македонка НиколовскаШтипМатематика за Основно, Средно и Факултети. Приватно училиште “МАТЕМАТИКА”
Маријан НиколовВелесМатематика за Факултетско техничко образование
Снежана ПераловаБитолаМатематика за Основно и Средно образование,
Математика за економисти
Васко СајкоскиОхридМатематика и Физика за Основно и Средно образование
Емилија ПетровиќКумановоМатематика и Физика за Основно и Средно образование
Мартин ЈовчевскиКуманово
Скопје
Математика, Физика и Хемија за Основно и Средно образование
Марина ЈаневскаКумановоМатематика за економисти,
Математика и Физика за Основно и Средно образование
Милена КрстескаКичевоМатематика за Основно и Средно образование
Наде СирмевскаКавадарциМатематика за Основно и Средно образование
Надица ЈаковческаШтип и КавадарциМатематика за Основно и Средно образование
Весна КараеваНеготиноМатематика и Физика за Основно и Средно образование
Марија ПетрушеваБогданциМатематика за Основно и Средно образование
Проф.Име и ПрезимеГрадЧасови предавање

Total Page Visits: 23110 - Today Page Visits: 1