Информации

 

         Овој веб сајт е направен првенствено да им помогне на учениците и студентите, полесно да ги совладаат математичките вештини, бидејќи тука се разработени најбитните работи од математиката, како и најбитните формули, а исто така дадени се и едноставни примери за полесно совладување на темата. Тука се опфатени учениците од основно и средно училиште, како и студентите кои имаат предмет математика во нивните студии.


* Контактирајте со нас:

[contact-form to=’pance.pecanoski@gmail.com’] [contact-field label=’Име’ type=’name’ required=’1’/] [contact-field label=’е-mail’ type=’email’ required=’1’/] [contact-field label=’Порака’ type=’textarea’ required=’1’/] [/contact-form]


Спонзорирано:


Total Page Visits: 6330 - Today Page Visits: 1