Искористи ги последните денови – Плаќај со Vibe-on картичката и добиј можност за CASHBACK

Спонзорирано:

Бесплатен пакет за млади од 15 до 25 години кој вклучува:
– Платежна сметка
– Visa дебитна картичка
– S-Banka мобилно банкарство
– Соодветни привилегии и поволности во рамките на Vibe on клубот

Скопје, 26.01.2024 – Уште неколку денови преостануваат од можноста секој корисник на Vibe-on Visa картичка на Шпаркасе Банка да може да дојде до својот еднократен кешбек односно поврат на средства во износ од 500 денари.

Како можеш да дојдеш до твојот кешбек? Направи минимум 10 продажни трансакции со твојата Vibe-on портокалова картичка на Шпаркасе Банка, онлајн или во било која продавница во државата, во вкупна вредност од 2.000 денари. Доколку си еден од најбрзите, кешбекот ќе биде исплатен на твојата сметка веќе од 14ти февруари 2024 година.

Продолжи го твојот „Vibe on“ ритам, уживај во привилегиите и поволностите на „Vibe on“ клубот, плаќај и добиј еднократен поврат од 500 денари на твојата трансакциска сметка!

Оваа шанса може да се искористи само до 31ви јануари 2024 година.

За повеќе информации посетете го следниот линк – https://bit.ly/3OE56kT.

#ВерувајВоИднинатаСпонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *