Видео лекции

YouTube канал МКД-Едукација
зачлени се

Почитувани,
Формиравме YouTube канал, каде што поставуваме видео лекции од областа на матемтиката, со цел полесно изучување на материјалот. Зачленете се и учете полесно математика!


ВИДЕО ЛЕКЦИИ:

*    Плоштина на триаголник

*    Плоштина на многуаголник


*    Периметар на кружница и плоштина на круг


*    Основни тригонометриски функции


*   ИЗВОДИ


*    ЛИМЕСИСпонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *