Професори (подучувачи) по Математика

Доколку предавате математика или подучувате ученици, студенти, можете бесплатно да се пријавите на сајтот www.e-matematika.mk од секој град и општина во Македонија.
Идеата е преку овој веб сајт на кој има лекции по матемаика да им помогнеме на сите оние кои имаат потреба да го совладаат материјалот, а исто така да најдат професор\ка најблиску до своето место на живеење.

5 thoughts on “Професори (подучувачи) по Математика

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *