Професори (подучувачи) по Математика

Доколку предавате математика или подучувате ученици, студенти, можете бесплатно да се пријавите на сајтот www.e-matematika.mk од секој град и општина во Македонија.
Идеата е преку овој веб сајт на кој има лекции по матемаика да им помогнеме на сите оние кои имаат потреба да го совладаат материјалот, а исто така да најдат професор\ка најблиску до своето место на живеење.5 thoughts on “Професори (подучувачи) по Математика

  1. Работам со ученица од најмала возраст и студенти.

  2. Poducuvam ucenici I studenti, a sum od Delcevo, zakazuvam so dogovor na tel. 070/332-334

Leave a Reply to Pance Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *