Постови

Манифестација за популаризација на природните науки „Ноември – месец на науката“, 11-26 ноември 2017

Почитувани ученици и наставници, Ве повикуваме и оваа година да се вклучите во манифестацијата за популари­за­ција на природните науки „Ноември – месец на [. . .]

Министерството за образование и наука им честита на тимовите за постигнатите резултати на меѓународните научни олимпијади

Почитувани, Министерството за образование и наука им честита на тимот предводен од Сојузот на хемичари и технолози на Македонија за освоениот бронзен медал [. . .]