Нови професори на сајтот за приватни часови по математика

На сајтот www.e-matematika.mk додадовме уште 3 нови млади професорки или подучувачи по Математика.
Доколку имате потреба од приватни часови по математика, можете да побарате помош и да ги решите проблемите околку задачите.
Воедно тие работат на проектот за снимање на кратки видео презентации од материјалот по математика, се со цел за полесно совладување на материјалот.

Зоре Ташкова – Скопје

 

Ангела Богдановска – Ѓ.Петров – Скопје

 

Маријана Јаневска – КумановоСпонзорирано:


2 thoughts on “Нови професори на сајтот за приватни часови по математика

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *