Компјутерски курсеви за деца – СЕМОС Едукација

СЕМОС Едукација со почеток од 16. Септември започнува со компјутерски курсеви за деца од 8-15 години.

Воведени се следните курсеви:

– ИТ Основи
– Графички дизајн
– Веб дизајн
– Компјутерска анимација и Мултимедија
– Програмирање
– Јуниор администраторСпонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *