Online – учење математика преку Skype

Отсега на нашиот сајт имаме можност и за Online учење математика преку Skype.


– Решавање задачи
– Подучување лекции по математика

– Спремање тестови, писмени задачи и испити

 

 

Проф. Елена Аризанова

телефон: 071278464
e-mail: elena.arizanova@yahoo.com

 

 Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *