Елена Аризанова

Елена Аризанова

(Гевгелија)

Дипломиран Електро инженер
Електротехнички факултет Скопје

Работам како професор по Математика за сите школски возрасти.
Ссновно образование, Средно образование и Технички факултети.

  • Online учење преку Skype, спремање задачи, тестови и испити

Контакт:

телефон: 071278464
e-mail: elena.arizanova@yahoo.com


697total visits,2visits today