Елена Аризанова

Елена Аризанова

(Гевгелија)

Дипломиран Електро инженер
Електротехнички факултет Скопје

Работам како професор по Математика за сите школски возрасти.
Ссновно образование, Средно образование и Технички факултети.

  • Online учење преку Skype, спремање задачи, тестови и испити

Контакт:

[contact-form to=’elena.arizanova@yahoo.com’][contact-field label=’Вашето Име и Презиме’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Коментар: (Прашање)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]


Спонзорирано:


Total Page Visits: 4278 - Today Page Visits: 1