Реклама

Семос Едукација и МАСИТ ги здружија силите да им овозможат на македонските компании побрз пристап до знаење за вештачката интелигенција

Семос Едукација со поддршка на МАСИТ и М6 едукативниот центар, одржа настан каде ги претстави најновите обуки за вештачка интелигенција, потребни за раст [. . .]

Анхоч и Комикс МК направија вистински гејминг спектакл на првиот турнир во Теккен 8 во Македонија

Изминатата сабота гледавме многу надигрувања, спектакуларни Tekken борби, забава, насмевки, дружба и научивме нешто повеќе за самурајскиот стил на живеење!Настанот се одржа во [. . .]