Резултати од Женската Математичка Репрезентација на ЕГМО 2023 

Честитки за постигнатите резултати на Женската Математичка Репрезентација на ЕГМО 2023 на која 4 девојки се закитија со:
1 (еден) бронзен медал и
2 (две) пофалници.

Упатуваме срдечни честитки
за сите наши натпреварувачки и секако голем поздрав и честитки до водачот и заменик водачот, професорките Анета Гацовска Барандовска и Ерблина Зеќири

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *