Првични резултати од општинскиот натпревар за учебната 2021/2022 година

Почитувани,
Општинскиот натпревар за учениците од основното и средното образование се одржа на 19.02.2022 г.
Задачите и конечните решенија на задачите можете да ги погледнете на страната на СММ:Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *