Мачки

Во секој агол од собата се наоѓа по една мачка и секоја од нив гледа три мачки.
Колку мачки има во собата?Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *