Години на брат и сестра

Братот и сестрата пред 8 години заедно имале 8 години. Колку години ќе имаат заедно после 8 години.Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *