Прелиминарни резултати од ММО 2021

Почитувани,

Комисијата за Македонска математичка олимпијада и за меѓународни натпревари за средно образование изготви прелиминарни резултати од 28. ММО.

прелиминарни резултати

Следува процесот на разгледување приговори кон прелиминарните резултати пред изготвување на листата со конечни резултати од ММО 2021 година и доделувањето медали на натпреварувачите.

Прочитајте повеќе на страницата на Сојуз на Математичари на МакедонијаСпонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *