Која е вредноста на граничната вредност?

Пресметајте ја следнава гранична вредност?

 

Кликнете на овој линк и научете повеќе за лимеси (Видео лекции – Лимеси)Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *