Резултати од 29-та Македонска Математичка Олимпијада (ММО)

Честитки на сите учесници, а особено за наградените.
Учениците заклучно со 11-то место се квалификуваат на ИМО тестСпонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *