Ви доделуваме подарок математички часовник (e-matematika.mk)

За да учествувате во играта важат правилата:

1. Да ни ја лајкнете ФБ страната e-matematika.mk
2. Да го споделите овој пост
3. Решете ја точно задачата или тагнете некој пријател за помош:

“Еден часовник краде нанапред 5 минути за еден саат. Моменталното време е дадено на сликата (10:12AM).
Колку ќе биде времето за 12 саати?Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *