Пријавување за Општински натпревари и ПИ-ДЕН

Почитувани ученици, родители и ментори

Ве потсетуваме за пријавување за општинските натпревари и ПИ-ДЕН.

Крајниот рок за пријавување учесници на општинскиот натпревар за учениците од основното и средното образование е заклучно со 16.02.2021 година.

Пријавувањето за ПИ-ДЕН завршува на 6.03.2021 година, сабота.

Повеќе детали за начинот на реализација на секој од натпреварите ќе најдете на веб сајтот на Сојуз на Математичари на Македонија:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *