Online часови со професор

Почитувани,
На сајтот имаме опција да изберете професор кој ќе ви одржи online час предавање по математика.


Професори кој ги држат предавањата на нашата платформа се:
Катерина Јангеловска (Скопје)
Игор Богданоски (Прилеп)


Тоа можете да го направите од дома пред вашиот компјутер. Потребно е само да закажете термин, по консултација со професорот.
Спонзорирано:


2 thoughts on “Online часови со професор

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *