Кое е точното решение на изразот:

Има многу дилеми за решавање на задачава. Кое е точното решение ?Спонзорирано:


3 thoughts on “Кое е точното решение на изразот:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *