научете корени + пресметајте го изразот

 

 

Научете повеќе за корени на сајтот http://www.e-matematika.mk/korenuvanje-2

 Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *