Драги ученици и студенти,

Доколку имате потешкотии при совладување на математиката за писмена или испит, или сакате да си ја поправите оцената, на нашиот сајт има професори од различни места во Македонија, кои можат да ви помогнат во полесно совладување на матееријалот.

На следниов линк можете да си изберете професор

ПрофесориСпонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *