Која е вредноста на непознатото равенство?

Пресметајте ја вредноста на последното равенство?Спонзорирано:


3 thoughts on “Која е вредноста на непознатото равенство?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *