УМЕТНОСТА И МАТЕМАТИКАТА – (предавање)

На 7 април 2017 година, со почеток во 16 часот, во МАНУ, Проф. Седрик Вилани ќе одржи предавање со наслов „УМЕТНОСТА И МАТЕМАТИКАТА“. Поканети сте да присуствувате на предавањето.

 

https://www.facebook.com/InstitutZaMatematika/

 Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *