Видео лекција: Лимеси-Вовед

Уште едно ново видео на сајтот e-matematika.mk
Научете лимеси преку оваа воведна видео презентација:
 

Повеќе за лимеси на нашата страна

 Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *