Периметар на кружница и плоштина на круг

Периметар на кружница и плоштина на круг (Perimetar na kruznica i plostina na krug)

Преку оваа видео презентација, научете како да пресметате периметар на кружница или плоштина на круг :



Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *