Плоштина на многуаголник

На следнава видео презентација се прикажани најбитните формули за решавање на плоштина на различен тип многуаголник.
Погледнете :

 Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *