Колку е крајниот резултат?

Кои математички функции имаат предност во задачата? Дали знаете колку изнесува крајниот резултат?

15032123_1463769563648231_974121493074527589_n2 thoughts on “Колку е крајниот резултат?

Напиши одговор на Pance Откажи одговор

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *