Колку е крајниот резултат?

Кои математички функции имаат предност во задачата? Дали знаете колку изнесува крајниот резултат?

15032123_1463769563648231_974121493074527589_nСпонзорирано:


2 thoughts on “Колку е крајниот резултат?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *