Потреба од приватни часови по Математика – Професори

–    Доколку имате потешкотии во совладувањето на математиката, можете да побарате помош од некој професор, најблиску до вас, до твојот Град или општина.

–   Исто така нека се пријават Подучувачи (Професори) од другите градови што ги нема на листата.

–    Погледнете ја листата на подучувачи по Математика.

 

http://www.e-matematika.mk/profesori

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *