Филип Селамовски – Прво место на регионалнот натпревар по Математика

Ученикот Филип Селамовски, матурант во ПСУ „Интернационално училиште“ – Скопје го освои ПРВОТО МЕСТО на регионалниот натпревар по математиката за учениците од средното образование. Прва награда со максимално освоени  100 бода!

Неговиот успех секако немаше да биде комплетен без неговата менторка – професорката Лена Миловановиќ, професорка по математика во ПСУ „Интернационално училиште“ – Скопје, којашто ентузијастички и професионално го води Филип низ лавиринтот на успехот веќе четврта година по ред.

Честитки за постигнатиот успех и среќно на републичкиот натпревар.

www.ihs.com.mkСпонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *