Пресметајте колку ученици од класот не учат никаков јазик?

.

.

Помош: Решението разгледајте го со помош на множества


Одговор: Види решениеСпонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *