Нова видео лекција од областа на економска математика, на тема: „Периодични влогови“
Лекцијата ја подготви професорката Елица Стојкоска.
Благодарност за ангажманот, па продолжуваме да ја збогатуваме содржината со повеќе видео лекции, се со цел полесно изучување на материјалот од страна на учениците, студентите.

Периодични влогови – проф. Елица Стојкоска


Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *