Државен натпревар 2021 за Основно образование

Почитувани,

ве информираме дека Државниот натпревар 2021 за учениците од основното образование ќе се реализира според следниот распоред:

  • шесто одделение, сабота, 15.05.2021 година, со почеток во 10 часот
  • седмо одделение, недела, 16.05.2021 година, со почеток во 10 часот
  • осмо одделение, сабота, 15.05.2021 година, со почеток во 14 часот
  • деветто одделение, недела, 16.05.2021 година, со почеток во 10 часот

Натпреварот ќе се реализира во просториите на Природно-математичкиот факултет во Скопје.

Прочитајте повеќе на страната на Сојуз на Математичари на МакедонијаСпонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *