Добре дојде за новиот член на е-математика

Со задоволство го споделуваме со вас нашиот нов член КАТЕРИНА ЈАНГЕЛОВСКА, која ќе се потруди да внесе нови идеи и нови содржини на e-matematika.mk .

Сега листата на професори по математика и програмирање е побогата за уште еден член кој со своето искуство ќе помогне на учениците и студентите во совладувањето на математичките вештини.

КАТЕРИНА ЈАНГЕЛОВСКА


Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *