Катерина Јангеловска

Дипломиран математичар
инженер по математичка економија


Online и физички часови по предметите:

* Математика за основно и средно образование
* Математика за економисти
* Програмирање


Контакт:

[contact-form to=’jangelovska0405@gmail.com’][contact-field label=’Вашето Име и Презиме’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’e-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Коментар: (Прашање)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]Спонзорирано:


Total Page Visits: 1507 - Today Page Visits: 2

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *