Кои броеви ќе ги заменат фигурите?

Кои броеви треба да ги заменат кругот, триаголникот и квадратот за да биде точна задачата. Очекуваме точни одговори.Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *