ЈУНИОРСКА МАКЕДОНСКА МАТЕМАТИЧКА ОЛИМПИЈАДА 2019

Заврши Јуниорската македонска математичка олимпијада 2019 година. На сите учесници на ЈММО 2019 им го честитаме успехот. 

Уште пожестока беше и борбата за пласман на ЈБМО. Сепак на крајот за пласман на ЈБМО 2019 одлучуваат резултатите постигнати во текот на целата година на нашите натпревари. На нашите шест избраници:
1. Никола Спировски
2. Дамјан Давков
3. Јасна Илиева
4. Давид Ставров
5. Марија Атанасова
6. Филип Бојаџиевски

им го честитаме успехот и на ЈБМО 2019 им посакуваме успех. Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *