Мачка – Риба – Птица

Од текстот на задачата можеме да ги изведеме следните равенства:

. . . . . . . . . .
Продолжете да ја решите точно задачата!Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *