Пресметајте точно

Ако резултатот е 0 ставете like, а ако е 13 тогаш споделете ја задачата (share) за да ја решат другите пријатели.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *