Видео лекција: ИЗВОДИ

Предавачот по математика Игор Богданоски ни ја направи видео лекцијата за ИЗВОДИ. Погледнете ја и научете изводи. Прочитајте поопширно на нашата веб страна: http://www.e-matematika.mk/izvodi

 

 

 Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *