Пријавување на професори кои сакаат да даваат приватни часови по Математика

Почитувани,

На сајтот за Математика имаме рубрика за Професори (Подучувачи) кои сакаат да  даваат приватни часови по математика.
Идеата е да најдеме професори од повеќето градови и општини во цела Македонија, за да можат учениците или студентите полесно да дојдат до професор во своето населено место.

Доколку сте заинтересирани можете да се пријавите и ќе ве објавиме бесплатно.
Моментално работиме на проект за правење на кратки видео презентации од материјалот по математика, па услов за вашето пријавување е да дадете еден мал допринос кон проектов, да ни пратите неколку презентации од некоја тема по математика.

е-маил за контакт: pance.pecanoski@gmail.com или info@e-matematika.mk
Внесете: Име и Презиме, Општина и Град, Телефонски број и е-маил, Краток опис за вашето обравование и што подучувате и една слика за профилот.

Пример: 

 Спонзорирано:


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *