Колку тежат кругот, триаолникот и квадратот заедно?

Колку тежат кругот, триаголникот и кваратот заедно?Спонзорирано:


One thought on “Колку тежат кругот, триаолникот и квадратот заедно?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *