Кој број недостасува во дадената низа?

Кој број недостасува во дадената низа?

 Спонзорирано:


One thought on “Кој број недостасува во дадената низа?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *